Boomhut

U kan bij Tree Art te Herentals terecht voor het volgende: boomhutten - speeltuigen - touwenparcours.

Boomhutten op maat

Wie droomt er niet van een boomhut? Het spreekt tot ieders fantasie, van kinderen tot volwassenen. Denk je er over om je tuin een extra dimensie te geven door een boomhut in of rond je boom te plaatsen. Een speelhuisje waar je kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan of wil je eerder een plekje voor jezelf waar je weg kan dromen in een goed boek terwijl de vogeltjes vlak naast je zitten te fluiten en waar de boom je met behulp van de wind rustig in slaap wiegt? Het is allemaal mogelijk. Ik ontwerp vrijblijvend en volgens uw budget een boomhut op maat van al uw wensen en verwachtingen. Ik zorg steeds voor een origineel ontwerp met rustieke stukken hout erin verwerkt zodat uw boomhut een unieke uitstraling zal hebben.

Speeltuigen voor in de tuin

Wil je een speeltuin in de tuin? Een schommel, schuif af, klimrek,… noem maar op, maar ben je toch op zoek naar iets unieks met een natuurlijke look? Wij ontwerpen en plaatsen voor u de gewenste speeltuigen. Ook lage touwenparcours waar de kinderen in kunnen klimmen en spelen plaatsen wij in uw tuin. Heb je bomen in de tuin en wil je voor het feestje van je kinderen een unieke attractie? Wij kijken wat mogelijk is en plaatsen voor die dag een klimparcours in de boom of bomen zodat de kinderen, natuurlijk gezekerd door ons en me de juiste beveiliging, de tijd van hun leven zullen beleven. Contacteer ons voor meer info.

Wat is er mogelijk?

Heb je geen boom in de tuin maar wil je toch een rustieke houten constructie in de tuin waar je gezellige feestjes kan geven of een speelhuisje voor de kinderen, een carport, terrasoverdekking, prieeltje of houtstapelplaats? De mogelijkheden zijn eindeloos. Contacteer ons voor meer info.

Contacteer ons voor een offerte. Wij reageren binnen 24uur.

Tree Art
Boomverzorging
Vind ons ook op